Administratori/Super Moderatori si atributiile lor !

In jos

Administratori/Super Moderatori si atributiile lor !

Mesaj Scris de AnonimWars la data de Sam Feb 22, 2014 2:25 am

Dragi membri ai comunitatii DARZA,in acest topic va este prezentata lista cu fondatorii si administratorii comunitatii cu tot cu atributiile lor.


Fondator AnonimWars™ - Ca fondator principal al comunitatii DARZA are ca responsabilitate mentinerea intelegerii pe forum si coordonarea administratorilor.

Administrator M0nst3rEn3rgY - Ca administrator principal al comunitatii DARZA are ca responsabilitate mentinerea intelegerii intre membrii staff-ului DARZA precum si obligatia de al ajuta pe AnonimWars cu tot ce e nevoie.

Administrator  andrey2000 - Ca administrator responsabil de forum,are atat obilgatia de a mentine forumul pe picioare si de a asigura buna functionare a acestuia,cat si coordonarea tuturor membrilor,indiferent de grad (suspendarea/acceptarea/scoaterea gradelor, etc.).

Mederator [CAUTAM] - Moderator-ul responsabil de partea de "Dezvoltare şi Parteneriate" precum si de buna intelegere intre membrii comunitatii.[CAUTAM] este Moderatorul-ul care se ocupa de creearea sub-forumurilor de tip Cerere DNS

Moderator [CAUTAM] -  Moderator-ul responsabil de "Dezvoltare şi Parteneriate" precum si de "Reclamaţii staff". Acesta mai este raspunzator de categoriile forumului. [CAUTAM] este  Moderator-ul care se ocupa de suspendarea/acceptarea precum si scoaterea gradelor.

Moderator[CAUTAM] -  Moderator-ul responsabil cu partea tehnica a forumului.


- Daca credeti ca va incadrati pe undeva nu uitati sa faceti o cerere de rank !
avatar
AnonimWars
Fondator
Fondator

Mesaje : 72
Data de inscriere : 20/02/2014
Varsta : 19
Localizare : Calarasi

Vezi profilul utilizatorului http://rule-game.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum